Luonnollisen puhdasta,
ilman sen suurempaa showta.

Joutsenmerkitty, kierrätetty ja biohajoava. Jotta sinä voit pienillä muutoksilla tehdä aidosti fiksuja asioita ympäristön hyväksi.

joutsenmerkki
avainlippu
allergiatunnus

Kiilto Koti biohajoava yleispuhdistusaine Hajusteeton

Kotimainen Kiilto Koti biohajoava yleispuhdistusainetiiviste Hajusteeton puhdistaa tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti kaikki kodin pesunkestävät pinnat, kuten lattiat, ovet ja kalusteet, jättäen kodin puhtaan raikkaaksi. Myös kosteiden tilojen puhdistukseen. Ympäristöystävällinen, Joutsenmerkitty tuote on valmistettu Hankasalmella ja pakattu 100% kierrätysmuovipulloon. Tuotteelle myönnetty Joutsenmerkki takaa, että tuotteen ympäristövaikutukset on arvioitu, tuote on käyttäjälleen turvallinen ja tutkitusti tehokas. Tuotteella on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Pakkauskoko

475 ml

Käyttöohje

Sekoita 10 ml eli korkillinen 2 litraan haaleaa vettä, kun haluat pestä normaalia likaa. Ei vaadi huuhtelua. Lisää tarvittaessa annostusta vaikeille tahroille ja huuhtele. Säilytä lasten ulottamattomissa. Suojeltava jäätymiseltä.
Käyttöturvatiedote

Sisältää

Ionittomia tensidejä, anionisia tensidejä < 5 %.

Kierrätysohje

Irrota korkki pullosta. Palauta tyhjä, puhdas ja kuiva pakkaus korkkeineen muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos kun kierrätät!

Mitä mieltä olet tästä tuotteesta?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!