Luonnollisen puhdasta,
ilman sen suurempaa showta.

Joutsenmerkitty, kierrätetty ja biohajoava. Jotta sinä voit pienillä muutoksilla tehdä aidosti fiksuja asioita ympäristön hyväksi.

joutsenmerkki
avainlippu

Kiilto Parketti biohajoava puhdistusaine

Kotimainen Kiilto Parketti biohajoava puhdistusaine on lakatuille ja öljytyille puulattioille tarkoitettu puhdistusaine, joka puhdistaa tehokkaasti lian ja jättää lattioille ohuen, likaa hylkivän ja suojaavan kalvon sekä puhtaan raikkaan tuoksun. Sisältää puupintaa hoitavia aineita. Ympäristöystävällinen, Joutsenmerkitty tuote on valmistettu Hankasalmella. Tuotteelle myönnetty Joutsenmerkki takaa, että tuotteen ympäristövaikutukset on arvioitu, tuote on käyttäjälleen turvallinen ja tutkitusti tehokas. 

Pakkauskoko

500 ml

Käyttöohje

Imuroi lattia. Sekoita 1 korkillinen (25ml) 5 litraan vettä. Pese nihkeällä mopilla tai liinalla. Ei vaadi huuhtelua. HUOM! Useiden käyttökertojen jälkeen pyyhi lattia pelkkään veteen kostutetulla, nihkeällä liinalla. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojeltava jäätymiseltä.
Käyttöturvatiedote

Sisältää

Saippuaa, Ionittomia tensidejä < 5 %, hajustetta.

Kierrätysohje

Irrota korkki pullosta ja palauta pakkaus korkkeineen muovinkeräykseen. Kiitos kun kierrätät!

Mitä mieltä olet tästä tuotteesta?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!