Puhtauden uusi manifesti

Aito koti vetää puoleensa

Vapautamme jokaisen suomalaisen kodin ‘kotihäpeästä’ ja tuomme muuttuvan arjen puhtauteen yksinkertaisuutta ja lempeyttä. Tule siis sellaisena kuin olet, sellaiseen kotiin kuin se on.

Vapaus kotihäpeästä

Täydellisen puhtaan kodin mielikuva on aina edustanut jotain mitä perheen arjessa tulisi tavoitella. Se on edustanut menestystä ja ratkonut monia likaisen elinympäristön aiheuttamia terveysriskejä.

Nykypäivän kodin kiireisen arjen todellisuus jää kuitenkin hyvin kauas tästä mielikuvasta ja kiiltokuvamaiseen puhtaan kodin maailmaan vain harva pystyy samaistumaan. Huomaamattamme ylläpidämme siivous- ja kodinhoidon tottumuksia ja mielikuvia, joilla yhä määritellemme ihmisiä kotien ja niiden siisteyden perusteella.

Näiden pinttyneiden mielikuvien ja tottumusten mukana, kodin ylläpitoon liittyy vielä tänä päivänäkin paljon ulkopuolelta tulevia paineita, kotihäpeää ja riittämättömyyden tunnetta.

Lempeä ja hyväksyvä

Uudistuvan Kiilto brändin ja tuotevalikoiman myötä on aika pudistella pölyt vanhanaikaisista mielikuvista ja tuoda hyvinvointia lisäävät aidon kodin hyväksyvät asenteet ja kaikki erilaiset siivous- ja kodinhoidon tottumukset jokaiseen suomalaiseen kotiin.

“Puhtauden uusi manifesti rakentuu aidon kodin todellisuuden ympärille, jossa tulee helpolla puhdasta ilman sen suurempaa showta!”

Markkinajohtajana ja rohkeana kodinpuhdistuksen kotimaisena uudistajana on velvollisuutemme tuoda kodinpuhdistuksen tavat, tottumukset ja rutiinit tähän päivään tavalla, joka on myös yhteiskunnallisesti vastuullinen.

Fiksuja ympäristötekoja.

Joutsenmerkitty, kierrätetty ja biohajoava. Jotta sinä voit pienillä muutoksilla tehdä aidosti fiksuja asioita ympäristön hyväksi.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!