Usein kysytyt kysymykset

Meille on tärkeää auttaa asiakkaitamme ja tarjota vastauksia kysymyksiin. Alta löydät meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä, toivottavasti löydät vastauksen sinua askarruttavaan aiheeseen. Voit myös lähettää meille suoraan kysymyksesi sivun alalaidasta!

Mitä tarkoittaa biohajoavuus?

Biohajoavuus tarkoittaa aineen pilkkoutumista luonnossa pienemmiksi yhdisteiksi, kuten hiilidioksidiksi, vedeksi ja mineraalisuoloiksi. Raaka-aineiden biohajoavuus on määritelty siten, että nopeasti biohajoavat raaka-aineet pilkkoutuvat testattaessa 28 päivän aikana vähintään 60 prosenttisesti.

Kiilto Kodinhoitotuotteiden biohajoavuusprosentilla kerrotaan nopeasti biohajoavien raaka-aineiden osuus koko raaka-ainemäärästä lukuun ottamatta vettä. Osuus on laskettu tuotteen aktiiviaineista ja näin ollen tuotteen sisältämän veden määrä ei vaikuta biohajoavien aktiiviaineiden prosenttiin. Kiilto Kodinhoitotuotteiden aktiiviaineista 100% on nopeasti biohajoavia.

Lue lisää, miten ympäristö on otettu huomioon Kiilto Kodinhoitotuotteiden suunnittelussa ja tuotannossa.

Mistä löydän tuotteiden käyttöturvallisuustiedotteet?
Missä Kiillon tuotteet valmistetaan?

Kiilto – kodinpuhdistustuotteet kehitetään ja valmistetaan pääasiallisesti Suomessa, Hankasalmella, ja tuotteilta löytyy Avainlippu. Ainoana poikkeuksena konetiskitabletit sen sijaan valmistetaan tuotantoteknisistä syistä Italiassa. 

Testataanko Kiillon tuotteita eläinkokeilla?

Kiillon tuotteita ei testata eläinkokein, vaan näiden sijaan käytetään vaihtoehtoisia menetelmiä tuotteiden turvallisuuden takaamiseksi. Aineosien testaus eläinkokeilla on ollut kiellettyä jo vuodesta 2013 asti kosmetiikan tuotteissa. Olemme menetelleet vastaavan ohjeistuksen mukaisesti myös puhdistusaineiden raaka-aineiden osalta ja tietomme mukaan raaka-ainetoimittajat eivät testaa aineita eläinkokeilla.

Löytyykö Kiillolta hajusteettomia tuotteita?

Kyllä, Kiillolta löytyy laaja valikoima hajusteettomia tuotteita kodin puhdistukseen. Löydät ne täältä.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!