Arkistot: Tuotteet

 • Kiilto Koti yleispuhdistusliina Apilankukka

  Kiilto Koti yleispuhdistusliina Apilankukka

  Kotimainen käyttövalmis Kiilto Koti yleispuhdistusliina Apilankukka puhdistaa helposti ja tehokkaasti pölyn ja tahrat kaikilta kosteaa pyyhkimistä kestäviltä kovilta pinnoilta jättäen kodin raikkaan tuoksuiseksi. Ympäristöystävälliset, kompostoituvat liinat on pakattu kierrätettävään muoviin.

 • Kiilto Keittiönpuhdistusliina Sitrus

  Kiilto Keittiönpuhdistusliina Sitrus

  Kotimainen käyttövalmis Kiilto Keittiönpuhdistusliina Sitrus puhdistaa helposti ja tehokkaasti rasva- ja ruokatahrat kaikilta kosteaa pyyhkimistä kestäviltä pinnoilta jättäen pinnoille raikkaan sitrustuoksun. Ympäristöystävälliset, kompostoituvat liinat on pakattu kierrätettävään muoviin.

 • Kiilto WC puhdistusliina Sitrus

  Kiilto WC puhdistusliina Sitrus

  Kotimainen käyttövalmis Kiilto WC puhdistusliina Sitrus puhdistaa helposti ja tehokkaasti kaikki WC- ja kylpyhuonetilojen pinnat. Jättää pinnoille puhtaan raikkaan sitrustuoksun. Ympäristöystävälliset, kompostoituvat liinat on pakattu kierrätettävään muoviin.

 • Kiilto Ikkunanpuhdistusliina

  Kiilto Ikkunanpuhdistusliina

  Kotimainen käyttövalmis Kiilto Ikkunanpuhdistusliina puhdistaa helposti ja tehokkaasti kodin ikkuna-, lasi- ja rosteripinnat jättäen kodin raikkaan tuoksuiseksi. Ympäristöystävälliset, kompostoituvat liinat on pakattu kierrätettävään muoviin.

 • Kiilto Koti yleispuhdistusliina Hajusteeton

  Kiilto Koti yleispuhdistusliina Hajusteeton

  Kotimainen käyttövalmis Kiilto Koti yleispuhdistusliina Hajusteeton puhdistaa helposti ja tehokkaasti pölyn ja tahrat kaikilta kosteaa pyyhkimistä kestäviltä kovilta pinnoilta. Ympäristöystävälliset, kompostoituvat liinat on pakattu kierrätettävään muoviin. Tuotteella on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

 • Kiilto Koti biohajoava yleispuhdistussuihke Lime

  Kiilto Koti biohajoava yleispuhdistussuihke Lime

  Kotimainen Kiilto Koti biohajoava yleispuhdistussuihke Lime on tehokas ja raikas yleispuhdistusaine kaikille kodin pesunkestäville pinnoille. Ympäristöystävällinen, Joutsenmerkitty tuote on valmistettu Hankasalmella. Pakattu 100 % kierrätysmuovipulloon, jonka vaahdottava suutin lisää käyttöturvallisuutta vähentämällä ilmaan vapautuvia aerosoleja ja riskiä hengittää ainetta sisään. Tuotteelle myönnetty Joutsenmerkki takaa, että tuotteen ympäristövaikutukset on arvioitu, tuote on käyttäjälleen turvallinen ja tutkitusti tehokas.

 • Kiilto Koti biohajoava yleispuhdistussuihke Apilankukka

  Kiilto Koti biohajoava yleispuhdistussuihke Apilankukka

  Kotimainen Kiilto Koti biohajoava yleispuhdistussuihke Apilankukka on tehokas ja raikas yleispuhdistusaine kaikille kodin pesunkestäville pinnoille. Ympäristöystävällinen, Joutsenmerkitty tuote on valmistettu Hankasalmella. Pakattu 100 % kierrätysmuovipulloon, jonka vaahdottava suutin lisää käyttöturvallisuutta vähentämällä ilmaan vapautuvia aerosoleja ja riskiä hengittää ainetta sisään. Tuotteelle myönnetty Joutsenmerkki takaa, että tuotteen ympäristövaikutukset on arvioitu, tuote on käyttäjälleen turvallinen ja tutkitusti tehokas.

 • Kiilto Koti biohajoava yleispuhdistussuihke Sitruuna

  Kiilto Koti biohajoava yleispuhdistussuihke Sitruuna

  Kotimainen Kiilto Koti biohajoava yleispuhdistussuihke Sitruuna on tehokas ja raikas yleispuhdistusaine kaikille kodin pesunkestäville pinnoille. Ympäristöystävällinen, Joutsenmerkitty tuote on valmistettu Hankasalmella. Pakattu 100 % kierrätysmuovipulloon, jonka vaahdottava suutin lisää käyttöturvallisuutta vähentämällä ilmaan vapautuvia aerosoleja ja riskiä hengittää ainetta sisään. Tuotteelle myönnetty Joutsenmerkki takaa, että tuotteen ympäristövaikutukset on arvioitu, tuote on käyttäjälleen turvallinen ja tutkitusti tehokas.

 • Kiilto Koti biohajoava yleispuhdistussuihke Mango

  Kiilto Koti biohajoava yleispuhdistussuihke Mango

  Kotimainen Kiilto Koti biohajoava yleispuhdistussuihke Mango on tehokas ja raikas yleispuhdistusaine kaikille kodin pesunkestäville pinnoille. Ympäristöystävällinen, Joutsenmerkitty tuote on valmistettu Hankasalmella. Pakattu 100 % kierrätysmuovipulloon, jonka vaahdottava suutin lisää käyttöturvallisuutta vähentämällä ilmaan vapautuvia aerosoleja ja riskiä hengittää ainetta sisään. Tuotteelle myönnetty Joutsenmerkki takaa, että tuotteen ympäristövaikutukset on arvioitu, tuote on käyttäjälleen turvallinen ja tutkitusti tehokas.

 • Kiilto Keittiö biohajoava puhdistussuihke

  Kiilto Keittiö biohajoava puhdistussuihke

  Kotimainen Kiilto Keittiö biohajoava puhdistussuihke on raikkaan sitruksinen puhdistusaine, joka puhdistaa tehokkaasti rasvan ja lian keittiön pinnoilta. Soveltuu mm. työtasoille, liesille, kaapinoville, tiskialtaille ja hanoille. Sisältää hajunsyöjää, joka poistaa ikävät tuoksut esim. biojäteastiasta. Ympäristöystävällinen tuote on valmistettu Hankasalmella. Pakattu 100 % kierrätysmuovipulloon, jonka vaahdottava suutin lisää käyttöturvallisuutta vähentämällä ilmaan vapautuvia aerosoleja ja riskiä hengittää ainetta…