Luonnollisen puhdasta,
ilman sen suurempaa showta.

Joutsenmerkitty, kierrätetty ja biohajoava. Jotta sinä voit pienillä muutoksilla tehdä aidosti fiksuja asioita ympäristön hyväksi.

joutsenmerkki
avainlippu
allergiatunnus

Kiilto Ikkuna biohajoava puhdistussuihke Hajusteeton

Kotimainen Kiilto Ikkuna biohajoava puhdistussuihke Hajusteeton on tehokas ja raikas puhdistusaine, joka puhdistaa ikkuna- ja peilipinnat kirkkaan puhtaaksi, ilman raitoja. Soveltuu muun muassa ikkunoille, peileille, ovilasille ja lasipöydille. Ympäristöystävällinen, Joutsenmerkitty tuote on valmistettu Hankasalmella. Pakattu 100 % kierrätysmuovipulloon, jonka vaahdottava suutin lisää käyttöturvallisuutta vähentämällä ilmaan vapautuvia aerosoleja ja riskiä hengittää ainetta sisään. Tuotteelle myönnetty Joutsenmerkki takaa, että tuotteen ympäristövaikutukset on arvioitu, tuote on käyttäjälleen turvallinen ja tutkitusti tehokas. Tuotteella on Allergia, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Pakkauskoko

600 ml

kierratyspullo
Käyttöohje

Suihkuta pestävälle pinnalle ja pese pesimellä tai liinalla. Lopuksi kuivaa nukkaamattomalla liinalla tai ikkunankuivaimella.
Käyttöturvatiedote

Sisältää

Ionittomia tensidejä < 5 %.

Kierrätysohje

Irrota vaahdottava suutin pullosta ja palauta pakkaus suuttimen kanssa muovinkeräykseen. Kiitos kun kierrätät!

Mitä mieltä olet tästä tuotteesta?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!