Luonnollisen puhdasta,
ilman sen suurempaa showta.

Joutsenmerkitty, kierrätetty ja biohajoava. Jotta sinä voit pienillä muutoksilla tehdä aidosti fiksuja asioita ympäristön hyväksi.

joutsenmerkki
allergiatunnus

Kiilto Hajusteeton Tiskitabletti

Kiilto Hajusteeton Konetiskitabletissa on kaikki tarvittava yhdessä tabletissa. Ympäristöystävällinen tabletti pesee astiat tehokkaasti, suojaa lasien pintaa ja sisältää myös huuhtelukirkasteen. Tuotteessa on suolatoiminto, joka pehmentää vettä, jolloin tablettien sisältämät tensidit pesevät astiat kiiltävän puhtaaksi. Lasisuoja suojaa lasien pintaa konepesun aiheuttamalta kulumiselta. Huuhtelukirkaste estää pisarajälkiä ja nopeuttaa astioiden kuivumista. Kiilto Hajusteeton Konetiskitabletti ei sisällä hajusteita, väriaineita tai fosfaatteja.

Tiskitabletit on pakattu kierrätyskartonkiin ja tuotteelle on myönnetty Pohjoismainen Ympäristömerkki ja Allergiatunnus.

Pakkauskoot

12 kpl, 42 kpl tai 68 kpl tablettia

Käyttöohje

Poista ylimääräinen ruoka astioista. Täytä astianpesukone ohjeen mukaan. Käytä yksi tabletti pesua kohti. Keskikovan ja kovan veden alueilla käytä lisäksi tiskikonesuolaa veden pehmentämiseksi. Suomessa vesi on yleisesti pehmeää. Kiilto Hajusteeton All in 1 Konetiskitabletit ovat helppokäyttöisiä sillä, niiden pinnalla olevaa kalvoa ei tarvitse poistaa, eikä tabletin sisältö näin joudu kosketuksiin ihon kanssa. Käsittele kuitenkin tabletteja aina kuivin käsin. Kiilto Hajusteeton All in 1 Konetiskitabletti on tehokkaimmillaan 50 °C:een pesussa. Kaikki astiat eivät kestä konepesua. Hopea-, alumiini- ja puuastioita ei suositella pestäväksi koneessa. Käsin maalatut astiat ja kultaukset haalistuvat konepesussa. Älä pese antiikkista tai haurasta posliinia tai vanhaa lasia koneessa.
Käyttöturvatiedote

Sisältää

5-15 % HAPPIPOHJAISIA VALKAISUAINEITA, ALLE 5 % POLYKARBOKSYLAATTEJA, IONITTOMIA TENSIDEJÄ. SISÄLTÄÄ MYÖS: ENTSYYMEJÄ (AMYLAASI JA PROTEAASI).

Kierrätysohje

Palauta tyhjä ja puhdas pakkaus kartonkipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos kun kierrätät!

Voisit olla kiinnostunut

Mitä mieltä olet tästä tuotteesta?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!