Luonnollisen puhdasta,
ilman sen suurempaa showta.

Joutsenmerkitty, kierrätetty ja biohajoava. Jotta sinä voit pienillä muutoksilla tehdä aidosti fiksuja asioita ympäristön hyväksi.

joutsenmerkki
avainlippu
allergiatunnus

Kiilto biohajoava WC-geeli Hajusteeton

Kotimainen Kiilto biohajoava WC-geeli Hajusteeton puhdistaa ja raikastaa WC-istuimen altaan tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Helposti biohajoava maitohappo poistaa tehokkaasti kalkkisaostumia. Ympäristöystävällinen, Joutsenmerkitty tuote on valmistettu Hankasalmella ja pakattu 100 % kierrätysmuovipulloon. Tuotteelle myönnetty Joutsenmerkki takaa, että tuotteen ympäristövaikutukset on arvioitu, tuote on käyttäjälleen turvallinen ja tutkitusti tehokas. Tuotteella on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Pakkauskoko

750 ml

Käyttöohje

Levitä WC-geeliä WC-istuimen altaan seinämille ja reunuksen alle. Harjaa ja huuhtele. Jos lika on pinttynyt, anna vaikuttaa 30 min.
Käyttöturvatiedote

Sisältää

Ionittomia tensidejä < 5 %, Sodium benzoate.

Kierrätysohje

Irrota sininen yläosa korkkeineen pullosta. Palauta tyhjä, puhdas ja kuiva pakkaus korkkeineen muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos kun kierrätät!

Mitä mieltä olet tästä tuotteesta?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!