Luonnollisen puhdasta,
ilman sen suurempaa showta.

Joutsenmerkitty, kierrätetty ja biohajoava. Jotta sinä voit pienillä muutoksilla tehdä aidosti fiksuja asioita ympäristön hyväksi.

joutsenmerkki
allergiatunnus

Kiilto All in 1 konetiskitabletti Hajusteeton

Kiilto Hajusteeton Konetiskitabletissa on kaikki tarvittava yhdessä tabletissa. Ympäristöystävällinen tabletti pesee astiat tehokkaasti, suojaa lasien pintaa ja sisältää myös huuhtelukirkasteen. Tuotteessa on suolatoiminto, joka pehmentää vettä, jolloin tablettien sisältämät tensidit pesevät astiat kiiltävän puhtaaksi. Lasisuoja suojaa lasien pintaa konepesun aiheuttamalta kulumiselta. Huuhtelukirkaste estää pisarajälkiä ja nopeuttaa astioiden kuivumista. Kiilto Hajusteeton Konetiskitabletti ei sisällä hajusteita, väriaineita tai fosfaatteja.

Tiskitabletit on pakattu kierrätyskartonkiin ja tuotteelle on myönnetty Pohjoismainen Ympäristömerkki ja Allergiatunnus.

Pakkauskoot

15 kpl, 42 kpl tai 68 kpl tablettia

Käyttöohje

Poista ylimääräinen ruoka astioista. Esihuuhtelu ei ole tarpeen. Täytä astianpesukone valmistajan ohjeen mukaan. Käytä yksi konetiskitabletti pesua kohden. Keskikovan ja kovan veden alueilla käytä lisäksi tiskikonesuolaa veden pehmentämiseksi. Suomessa vesi on yleisesti pehmeää. Suosittelemme pesemään täysiä koneellisia eko-ohjelmalla.
Kiilto konetiskitabletit ovat helppokäyttöisiä, sillä niiden pinnalla olevaa kalvoa ei tarvitse poistaa, eikä tabletin sisältö joudu kosketuksiin ihon kanssa. Tabletin kalvo on veteen liukeneva, joten käsittele tabletteja aina kuivin käsin. Kiilto Hajusteeton All in 1 konetiskitabletti
puhdistaa jo 45 asteessa.
Kaikki astiat eivät kestä konepesua. Hopean, alumiinin ja puun konepesua ei suositella. Käsin maalatut astiat ja kultaukset haalistuvat konepesussa. Älä pese antiikkista tai haurasta posliinia tai vanhaa lasia koneessa.
Käyttöturvatiedote

Sisältää

SISÄLTÄÄ: 5-15 % happipohjaiset valkaisuaineet, alle 5 % polykarboksylaatteja, ionittomia tensidejä. Sisältää myös: entsyymejä (amylaasi ja proteaasi).

Kierrätysohje

Voisit olla kiinnostunut

Mitä mieltä olet tästä tuotteesta?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!