Serto - Kiilto

Kiilto

Kiilto Kodinpuhdistus on suomalaisen kemianteollisuuden tuotteita kehittävän, valmistavan ja markkinoivan Kiillon tuotemerkki kodin pesu- ja puhdistusaineille. Laaja tuote- ja palveluvalikoimamme tarjoaa puhtausratkaisut kaikkiin koteihin.

Hyvinvointia puhtaudesta

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Työllistämme noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi.

Kotimaisena toimijana tunnemme asiakkaamme ja tuotteille asetettavat vaatimukset Suomessa. Panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen vastataksemme asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Tästä hyvänä esimerkkinä on Kiilto Hajusteeton-tuotesarja.

Kaikki tuotteemme kehitetään ja valmistetaan turvallisesti ja vastuullisesti, ympäristöstä ja ihmisistä huolehtien. Valtaosa tuotteistamme valmistetaan Suomessa, Hankasalmella. Kiilto Kodinpuhdistustuotteilla on Avainlippu-merkki.