Serto - Kotimaisuus

Kotimaisuus

Jo yli 60 vuoden ajan 100-vuotias Kiilto on valmistanut ja kehittänyt puhdistus- ja pesuaineita Suomessa, pitämään huolta juuri suomalaisten kotien pinnoista. Me tunnemme suomalaiset kodit ja niiden eri pintamateriaalit sekä vaatimukset. Me otamme tuotekehityksessä huomioon Suomen neljä vuodenaikaa, erilaiset meille ominaiset likatyyppimme sekä siivoustottumuksemme.

Kodin eri tilat ovat käytöltään, tahroiltaan ja puhdistustarpeeltaan erilaisia. Keittiötä siivotaan yleensä päivittäin. Sen pinnoille kertyy eniten vaikeasti poistettavaa rasvalikaa sekä kuivuneita ruokatahroja. Siksi keittiön puhdistusaine tuleekin olla nopea käyttää ja tehokas juuri keittiön ongelmalliselle lialle. Lattioita taas pestään harvemmin, sillä pinnoille kertynyt pöly ja lika useimmiten imuroidaan pois. Pesuaineen tulisi silloin hoitaa pintaa ja tehdä viikoittaisesta siivouksesta helpompaa. Monipuolisesta Kiilto Kodinpuhdistustuotteiden valikoimasta löydät juuri oikean tuotteen oikeaan tilaan ja likaan. Valitsemalla oikean tuotteen poistat lian tehokkaammin ja saat täydellisen puhtaan lopputuloksen.

Valtaosa Kiilto Kodinpuhdistustuotteista valmistetaan Kiillon tehtaassa Hankasalmella, Jyväskylän kupeessa. Näiden tuotteiden pakkauksista löydät kotimaisesta valmistuksesta kertovan Avainlippu-merkin. Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto.