Serto - Kiilto ja Martat yhteistyöhön

Kiilto ja Martat yhteistyöhön

Kiilto Kodinpuhdistus  ja Marttaliitto ry ovat aloittaneet pitkäaikaisen yhteistyön viihtyisän kodin puolesta. Kiilto ja Martat ovat kotimaisia toimijoita, joiden yhteisenä tavoitteena on arjen helpottaminen ja hyvinvoinnin luominen koteihin.

Yhteistyökumppanit läsnä arjessa

Kiilto Kodinpuhdistuksen ja Marttojen juuret ovat pitkällä Suomen historiassa. Molemmat tahot mielletään yleisesti kodinhoidon asiantuntijoiksi. Arki ja hyvinvointi ovat tiiviisti läsnä sekä Kiillon että Marttojen toiminnassa, joten yhteistyön solmiminen näiden kahden toimijan välille on luontevaa.

”Kiilto on Martoille luonnollinen yhteistyökumppani. Arvot ja tavoitteet ovat linjassa toimintamme kanssa. Haluamme innostaa yhdessä siivoamiseen ja uskomme, että puhtaan raikas koti ja yhdessä tekeminen tuovat arkeen hyvää oloa ja järjestystä”, sanoo Marttaliitto ry:n pääsihteeri Marianne Heikkilä.

Kodinhoidon asiantuntijat edistävät hyvinvointia

Kodinhoidon asiantuntijuuden yhdistämisen kautta Kiilto ja Martat voivat tukea entistä paremmin kotitalouksien hyvinvointia.

”Martat ovat johtavia arjen asiantuntijoita ja he tuntevat suomalaiset kodit. Kiilto haluaa olla mukana Marttojen toiminnassa ja kehittää Kiilto Kodinpuhdistustuotteita suomalaisten kuluttajien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Uskon, että yhdessä Marttojen kanssa onnistumme tässä tavoitteessa laadukkaasti – ­toimivaa ja kestävää arkea edistäen”, kertoo Kiillon liiketoimintajohtaja Jari Niitynperä. Kiilto Kodinpuhdistus on suomalaisen kemianteollisuuden tuotteita kehittävän, valmistavan ja markkinoivan Kiillon tuotemerkki kodin pesu- ja puhdistusaineille.

Kodin siivousohjeet

Kiilto Kodinpuhdistus ja Martat tekivät yhteistyössä Hengitysliiton kanssa siivousohjeet. Siivousohjeet kodin kaikille pinnoille löydät videoina täältä.


Kiilto Kodinpuhdistus on suomalaisen kemianteollisuuden tuotteita kehittävän, valmistavan ja markkinoivan Kiillon tuotemerkki kodin pesu- ja puhdistusaineille.  Kiilto Kodinhoitotuotteet koostuu laajasta valikoimasta yleis- ja erikoispuhdistusaineita sekä lattianhoitotuotteita. Valtaosa Kiilto Kodinpuhdistustuotteista kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

Martat on kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia ja kotitalouden arvostusta. Marttajärjestö vahvistaa ihmisiä elämänhallinnassa ja antaa välineitä hyvinvoinnin pysyvään parantamiseen.  Marttojen tavoitteena on vaikuttaa, auttaa, opastaa ja inspiroida arjen taidoissa ruokaan, ravitsemukseen, puutarhanhoitoon, ympäristöön, kodin talouteen ja kodinhoitoon liittyvissä asioissa. Marttojen neuvonta tavoittaa vuosittain yli 100 000 kansalaista, jäseniä on 46 000 ja Taloustutkimuksen neuvontajärjestötutkimuksissa martat ovat sijoittuneet ensimmäiseksi.