Serto - Kiilto ja Martat yhteistyöhön

Kiilto ja Martat yhteistyöhön

Kiilto Kodinpuhdistus ja Marttaliitto ry ovat aloittaneet pitkäaikaisen yhteistyön viihtyisän kodin puolesta. Kiilto ja Martat ovat kotimaisia toimijoita, joiden yhteisenä tavoitteena on arjen helpottaminen ja hyvinvoinnin luominen koteihin.

Kiilto

Kiilto Kodinpuhdistus on suomalaisen kemianteollisuuden tuotteita kehittävän, valmistavan ja markkinoivan Kiillon tuotemerkki kodin pesu- ja puhdistusaineille. Laaja tuote- ja palveluvalikoimamme tarjoaa puhtausratkaisut kaikkiin koteihin.

Palaute

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä! Lähettää palautetta oheisella lomakkeella.

Kiillon tarina

Kiillon historia alkaa vuodesta 1919. Silloin Tampereen Pispalassa perustettiin Teknokemiallinen Tehdas O/Y Santalahti, jossa valmistettiin erilaisia kiillokkeita, liimoja ja vahoja esimerkiksi kenkätehtaille sekä huonekalukauppiaille.

Kotimaisuus

Jo yli 60 vuoden ajan 100-vuotias Kiilto on valmistanut ja kehittänyt puhdistus- ja pesuaineita Suomessa, pitämään huolta juuri suomalaisten kotien pinnoista. Me tunnemme suomalaiset kodit ja niiden eri pintamateriaalit sekä vaatimukset.

Vastuullisuus

Me sitoudumme tulevaisuuteen. Vastuullisuus on Kiillossa kaiken läpileikkaava toimintatapa, joka näkyy suhteessa ympäristöön, ihmisiin ja ympäröivään yhteiskuntaan.

Yhteystiedot

Täältä löydät KiiltoCleanin ja Kuluttajaneuvonnan yhteystiedot.

Kuluttajaneuvonta: asiakaspalvelu@kiilto.com

Muina aikoina voit jättää viestin palautelomakkeella.

Lehdistö

Tutustu viimeisimpiin lehdistötiedotteisiimme ja uutisiimme uutishuoneessamme.