Serto - Lattiat

PUU JA PARKETTI

Puu- ja parkettilattian kauneudesta huolehdit helposti imuroimalla lattian säännöllisesti. Perusteellisempaan puhdistukseen tee pesuliuos Kiilto Parkettipesusta ja pyyhi lattia puhtaaksi. Kiilto Parkettipesu jättää lattiallesi suojaavan, kauniin pinnan ja kotiisi ihanan raikkaan tuoksun. Se myös vähentää lian kiinnittymistä parketin pintaan ja tekee siivouksesta entistäkin helpompaa.
Se soveltuu myös vahatuille ja öljytyille puulattioille.

LAMINAATTI

Laminaatin perusteellisempaan puhdistukseen tai jos etsit ympäristömerkittyä tuotetta, tuotteesi on Kiilto Laminaattipesu. Laminaattilattia on herkkä kosteudelle, joten muistathan varoa liian kostealla pyyhkimistä. Liina on sopivan kostea, kun siitä ei jää pisarajälkiä laminaatin pintaan.

KIVI JA KAAKELI

Kivi-, laatta- ja kaakelilattiat ovat kauniit ja helppohoitoiset ja ne kestävät kovaa kulutusta. Ne on myös helppo pitää kauniina ja puhtaana, kun imuroit lattia ja pyyhit sen säännöllisesti kostealla mopilla tai siivouspyyhkeellä. Kiilto Kivi & Laattapuhdistaja on suunniteltu juuri näille lattioille, jotka sietävät hyvin kostealla liinalla pyyhkimistä.

 

LINOLEUMI

Linoleumi on kaunis luonnonmateriaali. Sen kauneudesta huolehtimiseen  riittää imuroiminen ja pyyhintä nihkeällä mopilla tai siivouspyyhkeellä.  Puhdistusaineeksi linoleumille soveltuvat neutraalit Kiilto Kodinpuhdistajat sekä Kiilto Laminaattipesu. Kun huolehdit lattian puhtaudesta säännöllisesti se kestää pitkään.

MUOVI

Muovilattiat ovat helppohoitoisia ja säilyvät kauniina pitkään kun ne imuroi ja pyyhkii lattian säännöllisesti kostealla mopilla tai siivouspyyhkeellä. Perusteellisempaan puhdistukseen sopii Kiilto Laminaattipesu tai Kiilto Kodinpuhdistaja.

KORKKI

Korkki- ja vinyylikorkkilattiat ovat kauniita ja helppohoitoisia, kunhan muistaa pitää lattian säännöllisesti puhtaana imuroimalla ja pyyhkimällä lattian nihkeällä siivousliinalla, ja varoo liiallista kosteutta. Kotiin tulee myös ihana raikas tuoksu, kun annostelet pesuveteen Kiilto Kodinpuhdistajaa.