Serto - Uusi nopea tapa tiskata

Product image

Uusi nopea tapa tiskata

Kiilto Suihkutettava Käsitiskiaine helpottaa pienen tiskin tiskaamista, sillä sitä ei tarvitse laimentaa veteen. Suihkuta astian pinnalle, harjaa ja huuhtele. Näin säästät vettä ja voit säädellä helposti käytettävän pesuaineen määrää. Kiilto Suihkutettava Käsitiskiaine on tehokas ruuan rasvalikaan ja kiinni palaneeseen ruokaan uuniastioissa.

Astianpesu

Astianpesu on muuttunut vuosien mittaan ja astioita on monenlaisia. Tänä päivänä suurin osa astioista kestää konepesua, mutta on kuitenkin myös astioita, joita ei pitäisi pestä koneessa.

Olo- ja makuuhuone

Olohuoneessa viihtyy koko perhe yhteisen tekemisen parissa. Olo- ja makuuhuoneet eivät likaannu yhtä helposti kuin kodin muut tilat, toisaalta tekstiileistä kertyy huoneeseen paljon pölyä. Usein näiden tilojen siivoukseen riittääkin pölynimuri, mikrokuituliina sekä Kiilto Kodinpuhdistaja suihke.

Keittiö

Keittiö on suomalaisille kodin sydän. Siellä vietetään yhteistä aikaa ruoanvalmistuksen ja yhdessäolon merkeissä. Keittiön siivoustarve on yleensä päivittäistä ja vaatii tuotteelta helppokäyttöisyyttä sekä nopeutta.

WC- ja kylpyhuone

Täydellisen puhdas kylpyhuone on kutsuva. WC- ja kylpyhuonetilat on helppo pitää siistinä, kun puhdistat niitä säännöllisesti. Kiilto Kodinhoitotuotteilla poistat kosteisiin tiloihin herkästi kertyviä kalkkisaostumia, ja niiden keräämää likaa, ja saat myös kosteat tilasi puhtaan raikkaiksi.

Sauna

Meille suomalaisille sauna on yksi kodin tärkeimmistä paikoista, ja puhdas ja raikas sauna luokin viihtyisän tunnelman saunailtoihin.

 

Ikkunat ja lasipinnat

Ikkunat ovat kuin kodin silmät. Ne tuovat auringonvalon kotiin ja puhtaat ikkunat luovat kotiin tilan tuntua.

Lattiat

Puhdas lattia tekee kodistasi täydellisen. Kiilto lattianhoitotuotteet on kehitetty suomalaisille lattiamateriaaleille sekä suomalaisiin likatyyppeihin sopivaksi. Monipuolisesta sarjasta löydät juuri oikeat tuotteet kotisi lattiamateriaalille: muoville, parketille, laminaatille ja kivilattioille.

Piha

Terassi on, varsinkin kesällä, suomalaisen kodin olohuoneen jatke. Pihalla on mukava viettää aikaa, kun laatat ja kalusteet ovat siistejä ja puhtaita. Kiilto Kodinhoitotuotteilla puhdistat niin pihakalusteet kuin -laatatkin, poistat hajuongelmat jätesäiliöistä ja homepilkut seinistä.

Allergiakodin puhdistus

Suomalaisista joka toinen kärsii allergiaoireista jossain elämänsä vaiheessa. Siivouksessa allergiaoireita voivat aiheuttaa mm. ilmaan nouseva pöly, siivousaineiden hajusteet ja säilöntäaineet.