Luonnollisen puhdasta,
ilman sen suurempaa showta.

Joutsenmerkitty, kierrätetty ja biohajoava. Jotta sinä voit pienillä muutoksilla tehdä aidosti fiksuja asioita ympäristön hyväksi.

joutsenmerkki
avainlippu

Kiilto Koti Sitruuna Biohajoava Puhdistusaine

Kiilto Koti Sitruuna Biohajoava Yleispuhdistusaine on raikkaan sitruksinen yleispuhdistusainetiiviste, joka puhdistaa tehokkaasti kaikki kodin pesunkestävät pinnat, kuten lattiat, ovet ja kalusteet, jättäen miellyttävän tuoksun ja kodin puhtaan raikkaaksi. Myös kosteiden tilojen puhdistukseen. Poistaa rasvan ja lian. Tuote on valmistettu ympäristö huomioiden aurinkovoimalla Hankasalmella. Tuotteelle on myönnetty Joutsenmerkki, joka takaa sen, että tuotteen ympäristövaikutukset on arvioitu ja tuote on käyttäjälleen turvallinen ja tutkitusti tehokas. 

Kiilto Kodinpuhdistaja Sitruuna on Joutsenmerkitty tuote. 1 L tiivistettä saat 200 L valmista pesuliuosta.

Pakkauskoko

1 L

Käyttöohje

Normaalille lialle: Sekoita 1 korkillinen (25ml) tiivistettä 5 litraan haaleaa vettä. Ei tarvitse huuhdella. Vaikealle lialle: Lisää tarvittaessa annostusta ja huuhtele. Suojeltava jäätymiseltä.
Käyttöturvatiedote

Sisältää

Ionittomia tensidejä, anionisia tensidejä < 5 %, hajustetta.

Kierrätysohje

Irrota korkki pullosta ja palauta pakkaus korkkeineen muovinkeräykseen. Kiitos kun kierrätät!

Mitä mieltä olet tästä tuotteesta?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!