Luonnollisen puhdasta,
ilman sen suurempaa showta.

Joutsenmerkitty, kierrätetty ja biohajoava. Jotta sinä voit pienillä muutoksilla tehdä aidosti fiksuja asioita ympäristön hyväksi.

joutsenmerkki
avainlippu
allergiatunnus

Kiilto Hajusteeton lattiapuhdistaja

Kotimainen Kiilto Hajusteeton Lattianpuhdistaja puhdistaa lattiat tehokkaasti ja vähentää lian kiinnittymistä lattian pintaan helpottaen siten siivousta. Soveltuu parketti-, muovi-, kivi-, laatta- ja linoleumilattioille. Laminaattilattioille suosittelemme Kiilto Laminaattipesua. Ympäristöystävällinen, Joutsenmerkitty tuote on valmistettu Hankasalmella ja pakattu 100 % kierrätysmuovipulloon. Tuotteelle myönnetty Joutsenmerkki takaa, että tuotteen ympäristövaikutukset on arvioitu, tuote on käyttäjälleen turvallinen ja tutkitusti tehokas. Tuotteella on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Pakkauskoko

475 ml

Käyttöohje

Imuroi lattia. Sekoita 10ml eli korkillinen 2 litraan haaleaa vettä normaaliin
likaan. Pese nihkeällä mopilla tai liinalla. Ei vaadi huuhtelua. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojeltava jäätymiseltä.
Käyttöturvatiedote

Sisältää

Ionittomia tensidejä, anionisia tensidejä < 5 %.

Kierrätysohje

Irrota korkki pullosta. Palauta tyhjä, puhdas ja kuiva pakkaus korkkeineen muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos kun kierrätät!

Mitä mieltä olet tästä tuotteesta?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!