Luonnollisen puhdasta,
ilman sen suurempaa showta.

Joutsenmerkitty, kierrätetty ja biohajoava. Jotta sinä voit pienillä muutoksilla tehdä aidosti fiksuja asioita ympäristön hyväksi.

joutsenmerkki
avainlippu
allergiatunnus

Kiilto Hajusteeton kylpyspray

Kiilto Hajusteeton kylpyhuonepuhdistaja pesee kylpyhuoneen helposti puhtaaksi. Happaman koostumuksen (pH 3) ansiosta se irrottaa helposti lian ja kalkkisaostumat kylpyhuoneen ja saniteettitilojen kaakeleista, altaista, hanoista ja WC-istuimesta.

Kiilto Hajusteeton on uusi tehokas ja ekologinen kodinpuhdistussarja, jonka puhdistusteho perustuu kasvipohjaisiin raaka-aineisiin. Tuotteet ovat hajusteettomia ja 100% nopeasti biohajoavia. Ne on pakattu kierrätetystä muovista valmistettuun pulloihin. Pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä. Kiilto Hajusteeton kodinpuhdistus tuotteet valmistetaan Hankasalmella aurinkosähköllä.

Kiilto Hajusteeton kylpyhuonepuhdistajalle on myönnetty Allergiatunnus, Avainlippu ja Joutsenmerkki.

Pakkauskoko

475 ml

Käyttöohje

Kostuta puhdistettava pinta vedellä. Suihkuta pinnalle ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Pese harjalla tai liinalla. Huuhtele ja kuivaa. Älä käytä enempää kuin on tarpeen. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojeltava jäätymiseltä.
Käyttöturvatiedote

Sisältää

Ionittomia tensidejä, anionisia tensidejä < 5 %, natriumbentsoaatti.

Kierrätysohje

Irrota sumutin pullosta. Palauta tyhjä, puhdas ja kuiva pakkaus sumuttimineen muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos kun kierrätät!

Mitä mieltä olet tästä tuotteesta?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!