Luonnollisen puhdasta,
ilman sen suurempaa showta.

Joutsenmerkitty, kierrätetty ja biohajoava. Jotta sinä voit pienillä muutoksilla tehdä aidosti fiksuja asioita ympäristön hyväksi.

joutsenmerkki
avainlippu
allergiatunnus

Kiilto Hajusteeton ikkunanpuhdistaja

Käyttövalmis Kiilto Hajusteeton Ikkunanpuhdistaja antaa kirkkaan puhtaan lopputuloksen, ilman raitoja. Soveltuu ikkunoiden lisäksi erilaisten lasi- ja peilipintojen pesuun, muun muassa ikkunoille, peileille, ovilasille ja lasipöydille.

Kiilto Hajusteeton on uusi tehokas ja ekologinen kodinpuhdistussarja, jonka puhdistusteho perustuu kasvipohjaisiin raaka-aineisiin. Tuotteet ovat hajusteettomia ja 100% nopeasti biohajoavia. Ne on pakattu kierrätetystä muovista valmistettuun pulloihin. Pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä. Kiilto Hajusteeton kodinpuhdistus tuotteet valmistetaan Hankasalmella aurinkosähköllä.

Kiilto Hajusteeton Ikkunapuhdistajalle on myönnetty Allergiatunnus, Avainlippu ja Joutsenmerkki.

Pakkauskoko

475 ml

Käyttöohje

Suihkuta pestävälle pinnalle ja pese pesimellä tai liinalla. Lopuksi kuivaa nukkaamattomalla liinalla tai ikkunankuivaimella. Ei huuhdella. Älä käytä enempää kuin on tarpeen. Säilytä lasten ulottamattomissa. Suojeltava jäätymiseltä.
Käyttöturvatiedote

Sisältää

Ionittomia tensidejä < 5 %.

Kierrätysohje

Irrota sumutin pullosta. Palauta tyhjä, puhdas ja kuiva pakkaus sumuttimineen muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos kun kierrätät!

Mitä mieltä olet tästä tuotteesta?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin ja kehittää tuotteitamme monipuolisesti, siksi mielipiteesi on meille tärkeä!