Serto - Kiilto-tuoksusarja

Product image

Kiilto-tuoksusarja

Viimeinkin: Kiilto L’odeur de la Pureté -tuoksusarja

Olemme saaneet Kiilto Kodinpuhdistustuotteiden hurmaavan raikkaista tuoksuista niin viljalti ylistävää palautetta, että päätime pistää puhtauden tuoksun pulloon. Meillä onkin ilo esitellä teille täysin uusi Kiilto L’odeur de la Pureté -tuoksusarja, josta löydät varmasti oman, raikkaan suosikkituoksusi. Nyt voit osoittaa olevasi aito siivousihminen niin arjessa kuin juhlassakin.

 

Agrumes

Agrumes pirskahtelee pirteän sitruksen ja kevätpäivän kepeyden kirpeissä vivahteissa. Tuoksu on kehitetty Salle de Bain -instituutin ja Kiillon iltaohjelmatoimikunnan yhteistyönä.

 

Pomme D’été

Puhdas, viettelevästi vihjaileva tuoksu viestii viattomuudesta ja kutsuu kuutamokävelylle elokuiseen omenalehtoon. Tuoksun on suunnitellut ranskalaisen parfyymiteollisuuden ikoni, Brosse Lavettes.

 

Trèfle Blanc

Viipyilevän herkkä apilantuoksu hivertää elegantisti aistien kieliä ja kuljettaa sinut rymättyläläisille aamunkoitteen auerniityille. Kuulas tuoksu on illan todellinen homme de ménage!

 

Sans Parfumé

Täysin tuoksuton tuoksu on raikas kuin napajään talvi. Siksi se on täydellinen juhlaillan alouette myös kaikkein hienostuneimmalle ja herkimmälle nenälle.

 

Gant du Caoutchouc

Kun siivoaminen on elämäsi, et voi tyytyä vähempään kuin tähän rohkeaan tuoksuun, joka tarraa pehmeään otteeseen ja kuiskaa kutsuen: Bon nettoyage!


Niin ihana ajatus kuin Kiilto-hajuvesisarja olisikin, oli tämä julkistus tietenkin aprillia. Pitäydymme jatkossakin siinä, mikä meille on läheisintä ja minkä parhaiten osaamme: kodinpuhdistuksessa. Ihania, puhtaan kotimaisia ja raikkaita tuoksuja löydät jatkossakin Kiilto Kodinpuhdistussarjasta. Ja heille, joille tuoksut eivät sovi, tarjolla on myös täysin hajusteeton Kiilto Airi -sarja.