Serto - Kotimaisuus

Kotimaisuus

Jo yli 60-vuoden ajan KiiltoClean Oy on valmistanut ja kehittänyt puhdistus- ja hoitoaineita Suomessa, hoitamaan juuri suomalaisten kotien pintoja. Me tunnemme suomalaiset kodit ja niiden eri pintamateriaalit sekä vaatimukset. Tuotekehityksessä otamme huomioon Suomen neljä vuodenaikaa, erilaiset likatyyppimme sekä siivoustottumuksemme.

Kodin eri tilat ovat käytöltään, tahroiltaan ja puhdistustarpeeltaan erilaisia. Keittiötä siivotaan yleensä päivittäin. Sen pinnoille kertyy eniten vaikeasti poistettavaa rasvalikaa sekä kuivuneita ruokatahroja, siksi keittiön puhdistusaine tuleekin olla nopea käyttää ja tehokas juuri keittiön ongelmalliselle lialle. Lattioita taas pestään harvemmin, sillä pinnoille kertynyt pöly ja lika useimmiten imuroidaan pois. Pesuaineen tulisi silloin hoitaa pintaa ja tehdä viikoittaisesta siivouksesta helpompaa. Monipuolisesta Kiilto Kodinhoitotuotteiden valikoimasta löydät juuri oikean tuotteen oikeaan tilaan ja likaan. Valitsemalla oikean tuotteen, poistat likaa tehokkaammin ja saat täydellisen puhtaan lopputuloksen.

Kiilto Kodinhoitotuotteet valmistetaan pääasiallisesti KiiltoCleanin Hankasalmen tehtaassa, Jyväskylän kupeessa. Niille on myönnetty Avainlippu-merkki, joka kertoo tuotteen kotimaisesta valmistuksesta. Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto.