Serto - Kiillon maailma

Product image

Kiilto ja Martat yhteistyöhön

Kiilto Kodinhoitotuotteet ja Marttaliitto ry ovat aloittaneet pitkäaikaisen yhteistyön viihtyisän kodin puolesta. Kiilto ja Martat ovat kotimaisia toimijoita, joiden yhteisenä tavoitteena on arjen helpottaminen ja hyvinvoinnin luominen koteihin.

Kiillon tarina

Kiillon historia alkaa vuodesta 1919, jolloin Tampereen Pispalassa perustettiin Teknokemiallinen Tehdas O/Y Santalahti, jossa valmistettiin erilaisia kiillokkeita, liimoja ja vahoja esimerkiksi kenkätehtaille sekä huonekalukauppiaille.

Kotimaisuus

Jo yli 60-vuoden ajan KiiltoClean Oy on valmistanut ja kehittänyt puhdistus- ja hoitoaineita Suomessa, hoitamaan juuri suomalaisten kotien pintoja. Me tunnemme suomalaiset kodit ja niiden eri pintamateriaalit sekä vaatimukset.

Vastuullisuus

Kiilto Kodinhoitotuotteet kehitetään ja valmistetaan pääasiallisesti Suomessa, hoitamaan juuri suomalaisten kotien pintoja. Tuotteemme on kehitetty juuri suomalaisten kotien eri pintamateriaaleille sekä likatyypeille. Kiilto Kodinhoitotuotteet ovat turvallisia sekä käyttäjälle että ympäristölle.